op traditionele wijze
huisbereid met appelcompote, uienconfijt en notenbrood
spek, gestoofde peer, rode biet, noten en honing (ook verkrijgbaar als veggi of zonder noten)
met gegrilde kip, romeinse sla, croûtons en dressing
met Hoizin en Oosterse groenten
met gerookte zalm, garnalen, scampi en terrine van ganzenlever
met sla en mayonaise (koud)
met sla en mayonaise (koud)
met groenten, kruidenboter en limoen (warm)
met groenten, kruidenboter en limoen (warm)
‘Black Angus’ (+250g) met warme groenten
à la façon du chef (+200g)
Specialiteit van’t huis!
‘Black Angus’ (+350g) met kruidenboter en witloofsla
met kruidenkorst, warm groentenboeket en mosterdsaus op basis van Brasschaatse tijmmosterd, aardappelgratin
met zeekraal, champignons, kappertjessaus en mini krielaardappelen
met pasta
Meuniere met frietjes
met jonge bladspinazie en jus van schaaldieren (30 min wachttijd)
(3st) met puree of frietjes
“à la plancha” van de Chef
klassiek bereid met frietjes
van Belgisch wit-blauw met Corsendonk Pater, frietjes
met puree
mayo en ketchup (2st)
met kaas en brood
met appelmoes en frietjes
met frietjes en ananas
Bearnaise, Peperroom, Champignonroom, Mosterdsaus
seizoen
van rood fruit met Jules De Strooper wafel
met veenbessen en crumble van Speculoos
met vanille ijs en slagroom
met vanille ijs en rood fruit
met vanille ijs (2pers.)
met 4 kazen
Beste klanten,
Wij wensen jullie alvast een leuk bezoek en een smakelijke maaltijd toe!